privacypolicy


 • voorwaarden voor gebruik

  Venise NV stelt uw interesse en het bezoek aan onze website zeer op prijs. de gegevens die u ons ter beschikking stelt, inclusief uw e-mail adres zullen worden gebruikt om de door U gevraagde informatie te bezorgen , en U eventueel op de hoogte te houden van informatie betreft onze zaak.
  Onze website bevat links naar andere websites. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de privacy maatregelen van deze websites , het gebruik of Uw persoonlijke interpretatie van deze verkregen informatie.

  Het bezoeken en bekijken van onze webite valt onder onze gebruiksvoorwaarden en onder alle toepasselijke wetten. Door deze site te bezoeken en te bekijken accepteert u de gebruiksvoorwaarden, zoals hieronder beschreven, zonder beperking of uitsluiting.
  De website is louter informatief en prijzen en tekeningen kunnen eventueel afwijken van de werkelijkheid.

  Copyright

  De inhoud van deze site is auteursrechtelijk beschermd en deze auteursrechten berusten bij VENISE NV.Alle rechten zijn voorbehouden. Informatie van de site (waaronder maar niet uitsluitend tekst, presentaties, illustraties, foto's en geluid) mag tenzij anders aangeven niet worden gekopieerd, overgeplaatst, verspreid of opgeslagen zonder schriftelijke toestemming vooraf van VENISE NV. Wijzigingen op de inhoud van de site zijn uitdrukkelijk verboden. Delen van de site bevatten foto's en illustraties die uitdrukkelijk onder de copyright rechten van de leveranciers vallen.Foto's vermeld op onze site kunnen afwijken van de in realiteit geserveerde gerechten..

   

  info@venise.be

 • LINKS naar andere websites

  De links op onze site zijn enkel ter informatie , en VENISE NV wijst dan ook elke verantwoordelijkheid af , dewelke voortvloeit uit het aanklikken of bezoeken van de links naar de sites. Beslissingen genomen door het bezoek van onze site of links gepubliceerd op onze site zijn volledig op de verantwoordelijkheid van de uitvoerder.

 • auteursrechterlijke bescherming

  De inhoud van deze site is auteursrechtelijk beschermd en deze auteursrechten berusten bij VENISE NV.Alle rechten zijn voorbehouden. Informatie van de site (waaronder maar niet uitsluitend tekst, presentaties, illustraties, foto's en geluid) mag tenzij anders aangeven niet worden gekopieerd, overgeplaatst, verspreid of opgeslagen zonder schriftelijke toestemming vooraf van VENISE NV. Wijzigingen op de inhoud van de site zijn uitdrukkelijk verboden. Delen van de site bevatten foto's en illustraties die uitdrukkelijk onder de copyright rechten van de leveranciers vallen

 • Foto's en video's

  Foto's en video's die worden doorgestuurd voor plaatsing op onze website worden veronderstelt vrij te zijn van auteursrechten en copyrightrechten , en verklaart U zich akkoord dat wij Uw beeldmateriaal op onze site plaatsen zonder vergoeding.

 • info@venise.be