Privacy policy

voorwaarden voor gebruik

Venise NV stelt uw interesse en het bezoek aan onze website zeer op prijs. de gegevens die u ons ter beschikking stelt, inclusief uw e-mail adres zullen worden gebruikt om de door U gevraagde informatie te bezorgen , en U eventueel op de hoogte te houden van informatie betreft onze zaak.
Onze website bevat links naar andere websites. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de privacy maatregelen van deze websites , het gebruik of Uw persoonlijke interpretatie van deze verkregen informatie.

Het bezoeken en bekijken van onze webite valt onder onze gebruiksvoorwaarden en onder alle toepasselijke wetten. Door deze site te bezoeken en te bekijken accepteert u de gebruiksvoorwaarden, zoals hieronder beschreven, zonder beperking of uitsluiting.
De website is louter informatief en prijzen en tekeningen kunnen eventueel afwijken van de werkelijkheid.

Copyright

De inhoud van deze site is auteursrechtelijk beschermd en deze auteursrechten berusten bij VENISE NV.Alle rechten zijn voorbehouden. Informatie van de site (waaronder maar niet uitsluitend tekst, presentaties, illustraties, foto's en geluid) mag tenzij anders aangeven niet worden gekopieerd, overgeplaatst, verspreid of opgeslagen zonder schriftelijke toestemming vooraf van VENISE NV. Wijzigingen op de inhoud van de site zijn uitdrukkelijk verboden. Delen van de site bevatten foto's en illustraties die uitdrukkelijk onder de copyright rechten van de leveranciers vallen.Foto's vermeld op onze site kunnen afwijken van de in realiteit geserveerde gerechten.

info@venise.be
  • MB