wiezijn wij ?


Denise & Roger baatten sinds 1970 de familiezaak nog steeds uit met hart & ziel , vergezeld van een uitmuntend VENISE-team.

Na al deze jaren hebben we reeds een trouw klienteel opgebouwd,die we zeer dankbaar zijn voor het vertrouwen.

Reeds sinds 1970 , meer dan 40 jaar , baat de familie Roger Soen - Denise Pylyser deze familiezaak uit. De zaak onderging reeds verschillende malen een verbouwing.In 2001 werd de laatste maal verbouwd.
De 'Venise' vond zijn oorsprong begin de jaren '50 , waar Patisserie 'Degreef' ook zijn eerste ijsjes verkocht. Daar kon je deze dan aan een tafeltje nuttigen. De 'ijssalons' werden een feit. Begin de jaren '60 werden deze voortgezet en gemoderniseerd door de familie Lucidarme. Een terras werd aangezet en we waren vertrokken voor een lange reis...


onze missie& troeven


 • 1.

  Sfeervol restaurant

  Wij zijn gelegen op een boogscheut van het Noordzeestrand.
  U kan bij ons genieten van een (H)eerlijke maaltijd in een sfeervol ingericht restaurant , indien gewenst gezellig rond de open haard , waar U keuze hebt uit lekkere vis- en vleesgerechten.
  Er is ook steeds een uitgebreide suggestiekaart.

  Wenst U snel iets te eten , kan U steeds terecht voor een Spaghetti , Vol au Vent , tomaat garnaal ,...
  Wij hebben verschillende wijnen in ons gamma.
  Franse , Spaanse , Italiaanse , Chileense , Zuid-afrikaanse ,...

 • 2.

  een thuisgevoel creeren

  Het is de bedoeling dat U als klant zich onmiddelijk thuis voelt bij ons....

 • 3.

  Vlot bereikbaar

  Wij zijn gelegen op de hoek van de Albert I Laan en Astridplein te Oostduinkerke.Hoek rode lichten Oostduinkerke-Bad. Eveneens vlot bereikbaar met de kusttram,halte Oostduinkerke-Bad op enkele tientallen meters.

 • 4.

  Hygiene hoog in het vaandel

  Op de website van het FAVV staan we genoteerd met het hoogst haalbare rapport ,
  wat wil zeggen 4 icoontjes.

  FAVV quotering

  Ook worden onze ruimten permanent behandeld tegen vliegen en ongedierte door de firma Rentokil.

leuke reactiesvan onze klanten


 • We zijn hier al verschillende keren komen eten, telkens tevreden klanten en deze keer was het niet anders. De spaghetti is echt superlekker en de portie is zeker genoeg. De vol-au-vent met frietjes is hier ook lekker. Zeker een aanrader!
  lekkere spaghetti - arnaud
 • Met 6 personen welkom geheten na een erg late reservering. voor de allerjongste in het gezelschap was er haar lievelingsgerecht uiteraard met frites en een sprite. De anderen hebben zich tegoed gedaan aan de steak grillee met een heerlijke bearnaise saus. heerlijk gegeten, perfecte en uiterst vriendelijke bediening, kortom een absolute aanrader.

  Wat een kwaliteit !!!
 • Vandaag alweer heerlijk gegeten. Oesters, bouillabaisse , lamskroontje,..... allemaal met veel passie klaar gemaakt. Bediening is vlot en vriendelijk. Een must visit op loopafstand van de zee. Dikke duim !

  Altijd lekker met een glimlach !
 • Uiterst verzorgd eten. Bediening zeer professioneel en vriendelijk. Uitstekende gerechten. Romantisch, rustig, gezellig bij de haard, mooi ingericht, .... Op loopafstand van de dijk van Oostduinkerke. Al verschillende malen geweest en telkens zeer goed ontvangen en bediend geweest.

  net dat tikkeltje meer...